duminică, 20 octombrie 2019

Stii unde se gasesc vinuri de calitate?


Recunoscut deopotriva pentru gustul deosebit si calitatile curative, vinul rosu reprezinta una dintre cele mai vechi bauturi produse si consumate pe teritoriul tarii noastre. La fel ca metodele traditionale de prelucrare si obtinere, multitudinea de soiuri stravechi sunt dovada de netagaduit a mostenirii ramase inca de pe vremea dacilor, precum si a istoriei bogate ce s-a scris in jurul acestei indeletniciri speciale. Odata cu trecerea timpului si a aparitiei unui lung sir de intemperii ce au afectat o mare parte a recoltelor, au fost aduse in tara noastra mai multe soiuri de struguri de origine franceza, precum Cabernet Sauvignon, Pinot Noir ori Chardonnay, acest moment fiind decisiv pentru viitorul Romaniei pe piata internationala de vinuri.

Datorita conditiilor propice, ce favorizeaza aclimatizarea unei varietati considerabile, abilitatea de a dezvolta viticultura autohtona s-a concretizat in recoltarea de soiuri de top, precum si o cifra de afaceri ce creste in fiecare an, gratie exporturilor. Daca si tu doresti sa degusti cele mai bune productii romanesti, te sfatuim cu incredere sa te orientezi catre zona Dealu Mare, de unde poti cumpara un vin rosu din crama budureasca, una dintre cele mai premiate din regiune.

Caracteristicile vinului rosu

Daca ar fi sa analizam vinurile ce se obtin de pe urma prelucrarii strugurilor rosii, am putea remarca in primul rand deosebita varietate, fiecare cu particularitati si mici detalii ce il deosebesc de celalalt, precum si calitatile exceptionale pe care acesta le exercita asupra sanatatii. Studiile realizate in acest domeniu atesta faptul ca, in momentul in care introducem acest aliment in dieta zilnica, abilitatea de a combate radicalii liberi, bolile degenerative si chiar cancerul se manifesta cu o eficacitate nemaivazuta la alt compus organic.


De asemenea, influxul de vitamine hidrosolubile si minerale este la randul lui binevenit, precum si cantitatea de melatonina ce ajuta organismul sa se odihneasca in mod corespunzator. Nu in ultimul rand, abilitatile antiinflamatoare si cele de tinere sub control a colesterolului se dovedesc a fi utile in circulatia sangvina si prevenirea instalarii placilor de aterom la nivelul endoteliului vascular.

Budureasca - cea mai buna alegere pentru tine

Recunoscuta pentru vremea calduroasa si solul imbogatit cu minerale propice dezvoltarii viilor, regiunea Dealu Mare este una dintre cele mai populare la nivel national si nu numai. Situata in aceasta zona, crama Budureasca si-a caldit renumele pe baza vinurilor sale de top, recunoscute in intreaga lume pentru calitate. Alaturi de soiurile cu traditie in tara noastra, precum Feteasca Neagra, denumirile de renume international precum Cabernet Sauvignon, Merlot sau Shiraz sunt tratate cu tot respectul, fiind prelucrate in cele mai bune conditii. Daca si tu doresti sa te convingi de toate aceste atribute, cumpara un vin rosu din crama Budureasca si bucura-te de un gust exceptional, in compania unor preparate delicioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu