marți, 20 martie 2018

De ce am ales recoltarea celulelor stem


Celulele stem au atras interesul oamenilor de stiinta de ani de zile intrucat s-a descoperit ca acestea aduc o multime de beneficii in domeniul sanatatii. Asadar, StemSure Romania aduce raspunsurile la toate intrebarile celor interesati de aceste celule, incepand cu ce sunt: o celula stem este o celula care se remarca prin faptul ca are abilitatea de a se innoi si de a se diferentia in diferite alte tipuri de celule. Cu alte cuvinte, o celula stem poate sa se transforme in celule specializate, identice cu cele necesare pentru tratamente. De exemplu, celulele stem pot deveni celule ale inimii, ale muschilor, ale pielii si constant se gasesc noi intrebuintari ale acestora, astfel incat sa fie de folos in diferite tratamente.

De unde sunt prelevate?
Diferite tipuri de celule stem pot fi obtinute din diferite surse, precum grasimea, de unde pot fi prelevate printr-o procedura rapida si simpla. Fiecare litru de grasime produce sute de milioane de celule stem, insa exista si alte posibilitati precum cele pluripotent induse, care pot fi generate direct din celulele adulte. Cele prelevate din grasime sunt capabile sa se transforme si sa fie utile in cazul inimii, oaselor sau tesuturilor musculare, fiind multipotente, astfel ca se pot innoi de mai multe ori si capata multe alte functii.

Regenerare
Cu alte cuvinte, se poate spune ca celulele stem profita de abilitatea corpului nostru de a se autovindeca, pentru a stopa anumite efecte ale imbatranirii, pentru a trata diferite afectiuni, fie rani. Asadar, celulele pot avea orice rol se doreste, inclusiv cel de a le replica pe cele mai tinere si viguroase, astfel incat sa le inlocuiasca pe cele mai vechi si bolnave.

Procedura simpla
Unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca procedurile de recoltare sunt foarte simple, se desfasoara in decurs de cateva ore, iar beneficiile pot fi multiple, totul efectuandu-se sub efectul anesteziei locale sau generale, astfel ca nu este resimtit nici cel mai mic disconfort. In plus, s-a descoperit si faptul ca celulele stem sunt ideale pentru tratarea a diferite afectiuni proprii, dar si in cazul rudelor apropiate, precum copii, frati sau surori, gradul de compatibilitate fiind unul ridicat. Bineinteles, procedurile difera in functie de locul din care sunt recoltate celulele, de cele mai multe ori apelandu-se la sangele cordonului ombilical, bogat in aceste resurse.

Costurile sunt accesibile
StemSure Romania este renumit in acest domeniu si propune patru pachete foarte avantajoase, care incep de la 1299 de euro, alaturi de o taxa de depozitare de 85 de euro anual si pana la 2390 de euro, fara a mai implica taxa de depozitare. Cu alte cuvinte, aceasta poate fi vazuta ca o investitie in propria sanatate si a celor apropiati, costurile fiind accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu