marți, 27 martie 2018

Care este cea mai populara fibra naturala


Lenjeriile din bumbac sunt, de departe, cele mai populare intrucat acest material se dovedeste a fi ideal intr-o multime de conditii. Asadar, poti apela la VisePufoase pentru a alege produsele de care ai nevoie si te vei bucura de un raport calitate – pret ideal, modelele fiind foarte variate, pentru toate preferintele si se pot adapta de minune in orice dormitor.

Un somn odihnitor
S-a dovedit faptul ca lenjeriile de pat din bumbac influenteaza somnul si spre deosebire de cele sintetice, fibrele naturale permit respiratia pielii, astfel incat si caldura circula pentru asigurarea unei temperaturi optime si a unei odihne corespunzatoare.

Lunga durata de viata
In acelasi timp, pentru ca acest material respira foarte bine si nu retine mirosurile la fel ca alte optiuni, bumbacul se va prezenta in conditii ideale de-a lungul timpului si nici nu e nevoie ca lenjeriile sa fie spalate foarte des. Pe aceasta cale se fac economii considerabile la toate capitolele si nimeni nu se va ingrijora de deteriorarea fibrelor sau imprimeurilor dupa numai cateva spalari.

Usor de intretinut
Cine alege lenjerii din bumbac va constata ca acestea sunt si usor de intretinut, regulile fiind foarte simple, precum evitarea detergentilor de proasta calitate, setarea masinii de spalat la cel mult 40 de grade pentru ca fibrele sa nu isi piarda din flexibilitate si eventual folosirea fierului de calcat la 120 de grade.



Aspect grozav
Bumbacul respira mult mai bine decat alte fibre sintetice precum poliesterul, motiv pentru care nu numai ca somnul este odihnitor, insa sunt disponibile si nenumarate modele, care se dovedesc a fi ideale in dormitorul copiilor, cat si al parintilor. Unele modele sunt simple, clasice, potrivite in camerele obisnuite, in timp ce altele sunt disponibile in fel si fel de design-uri, de la cele mai distractive, pana la cele cu flori, orase, animale, peisaje, forme geometrice, personaje din desene animate si nu numai. In plus, acest aspect se pastreaza chiar si dupa mai multe spalari, fara ca lenjeriile sa se uzeze.

Usor de depozitat
De asemenea, anumite tipuri de lenjerii raman cu cute inestetice dupa ce sunt depozitate in dulap sau sifonier, insa nu si cele din bumbac, pentru ca acest material nu este deloc pretentios.

Preturi bune
In acelasi timp, pentru ca orice persoana se intereseaza de pret inainte de a alege orice produs, la VisePufoase tarifele sunt foarte accesibile in cazul lenjeriilor din bumbac, astfel ca acestea reprezinta alegerea inspirata in toate situatiile.

Comanda imediat
Asadar, tot ce ai de facut este sa iti alegi lenjeriile de pat preferate de la VisePufoase, operatiune care nu dureaza mai mult de cateva minute si sa plasezi o comanda, pe cand in magazinele fizice ar fi fost nevoie de mai mult timp in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu