vineri, 19 octombrie 2018

Cred ca a venit timpul sa schimb pardoseala


Pentru a pune la punct o institutie din domeniul medical este nevoie de respectarea a nenumarate reguli in conditiile in care cerintele sunt foarte stricte si este usor de inteles de ce. De exemplu, in cazul pardoselii posibilitatile sunt destul de limitate, insa niciodata nu se da gres cu linoleum antibacterian intrucat aceasta este varianta foarte practica si eficienta, care promite multe avantaje, iar impreuna le vom descoperi pe cele mai importante.

In mai multe medii
Unul dintre principalele avantaje este reprezentat de faptul ca aceasta solutie este una foarte versatila si care se poate pune in practica in diferite medii, fie ca vorbim despre propria locuinta, fie de institutii din domeniul medical, precum spitale, clinici private, cabinete stomatologice si nu numai, insa si in mediul de invatamant, precum scoli, licee, gradinite, universitate si multe altele.

Durata mare de viata
Un alt avantaj important este reprezentat de faptul ca acest tip de linoleum antibacterian se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului si asigura o lunga durata de viata, fara ca intretinerea sa reprezinte o problema. Asadar, acesta trece cu brio testul timpului si va arata la fel de bine chiar si peste 30 de ani, ceea ce presupune ca este o solutie de care ai putea tine cont atunci cand esti in cautarea tipului de pardoseala potrivit.

Aplicare rapida
Nici nu ai grija aplicarii intrucat totul se desfasoara imediat si nu este nevoie de proceduri complicate, astfel ca se poate reveni imediat la activitatile obisnuite. Mai mult, avand in vedere ca totul se pune in practica imediat, nici nu este nevoie sa se aloce bugete importante pentru manopera, ceea ce presupune ca se pot face economii importante.

Fara problema igienei
In anumite conditii precum in cazul institutiilor de invatamant sau a centrelor medicale igiena poate sa reprezinte o problema, motiv pentru care si pardoseala trebuie sa fie speciala, iar cine alege linoleum antibacterian nu va lua o decizie neinspirata. Bacteriile, praful si mizeriile nu au unde sa se acumuleze intrucat nu exista rosturi, astfel ca intretinerea este simpla, rapida si eficienta.

Izolare termica si fonica
Probabil ca putini s-ar mai gandi la izolarea fonica si termica in cazul pardoselei, dar acestea sunt doua dintre plusurile aduse de linoleumul antibacterian, asfel ca acesta ajuta la pastrarea temperaturii dorite in orice spatiu si nu favorizeaza raspandirea zgomotelor.

Costuri minime
Nu in ultimul rand, pentru ca partea financiara este importanta intotdeauna, este bine de stiut ca nu sunt necesare bugete ridicate pentru a beneficia de aceasta solutie, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele. Acestea se calculeaza in functie de fiecare proiect in parte, dar sunt mult mai atractive in comparatie cu diferite alternative, asa ca merita sa incerci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu