joi, 25 ianuarie 2018

Cum poti sti intotdeauna unde sunt cei dragi


Una dintre cele mai mari preocupari ale parintilor este siguranta celor dragi, iar pentru a scapa de griji oricand se poate apela la un dispozitiv de urmarire. Acesta poate fi util si in alte situatii, nu numai pentru copii, ci si pentru batrani sau animale de companie, fie pentru diferite bunuri precum autoturisme, motociclete si nu numai. Asadar, vezi produsele iUni si cat de simplu este sa le comanzi de pe site, fie le poti testa direct in showroom pentru a fi mai sigur de alegerea facuta.

Usor de folosit
Principalul avantaj este ca aceste gadgeturi sunt foarte usor de folosit, iar in functie de modelul ales se prezinta sub diferite forme. Cele pentru copii sau pentru batrani pot fi niste ceasuri, in timp ce pentru animale de companie niste coliere care sa fie purtate la gat, iar pentru bunuri sunt niste dispozitive de mici dimensiuni, usor de atasat in diferite locuri bine ascunse.

Precizie
Poti sa vezi produsele iUni si cat de precise sunt acestea, eroarea maxima acceptata fiind de cel mult cativa metri. Acestea se folosesc de tehnologia GPS pentru a aduce locatia exacta, iar sistemele sunt foarte simple, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din colectia noastra. In plus, sunt aduse cateva functii utile, precum emiterea unei alarme atunci cand se depaseste un perimetru stabilit in prealabil sau o anumita viteza de deplasare.

Preturi bune
Fie ca mergi in showroom sa stabilesti alaturi de angajati care este dispozitivul de urmarire potrivit pentru tine, fie ca il comanzi direct online, preturile sunt foarte prietenoase si periodic se gasesc diferite oferte si promotii atractive. In plus, daca valoarea produselor comandate depaseste pragul de 499 de lei iUni iti ofera transportul gratuit prin curier, astfel ca te vei putea bucura in cel mai scurt timp de noile achizitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu