joi, 25 august 2016

Regim hotelier in Bucuresti - tot ceea ce trebuie sa stiti

Astazi avem posibilitatea de a calatori in conditii foarte bune catre destinatii din tara sau internationale datorita faptului ca frecvent sunt introduse noi rute directe cu avionul. Astfel, cele mai mai orase ale Romaniei sunt mult mai accesibile intre ele si nu dureaza mai mult de o ora sa ajungi dintr-un colt in altul al tarii. In plus, este mult mai usor sa iti gasesti si cazare, in special daca iti doresti sa vizitezi capitala, pentru ca poti opta pentru regim hotelier Bucuresti.
Flexibilitate
Pe aceasta cale iti alegi un apartament in orice zona iti doresti, fie ca vrei sa fii aproape de centrul vechi, fie de anumite locuri de vazut, te poti bucura de multa flexibilitate. De asemenea, in functie de numarul de persoane alaturi de care calatoresti, iti alegi o garsoniera, un apartament cu doua, trei sau patru camere, iar totul la preturi foarte bune si mult mai avantajoase decat la hotel. Cu toate ca Bucurestiul se bucura de numeroase unitati de cazare traditionale, cele din inima orasului sunt si cele mai costisitoare si putina lume este dispusa sa achite minim 250 de lei pe noapte pentru o camera de doua persoane.
Intimitate
De aceeasi suma se poate inchiria un apartament cu 3 camere intr-o zona buna, care ofera un confort similar si in care pot fi cazate 6 persoane, caz in care tariful se imparte egal si este mult mai accesibil. In plus, ai parte de intimitatea de care nu te poti bucura la hotel, astfel ca atunci cand alegi regim hotelier Bucuresti nu te mai deranjeaza nimeni. Nu in ultimul rand, ai parte de conditii de care te bucuri si acasa, astfel ca bucatariile sunt bine dotate, nu lipeseste masina de spalat, dar nici internetul wireless pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in jurul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu