luni, 11 februarie 2019

E atat de simplu sa economisesti carburant


Probabil ca orice sofer isi doreste sa faca economii de fiecare data cand circula cu masina, iar acesta este motivul principal pentru care sunt foarte populare autoturismele dotate cu motoare Diesel, care sunt mai economice decat cele pe benzina. In schimb, aceste motoare si polueaza mai mult, motiv pentru care incep sa devina interzise treptat in marile orase ale lumii, dar si intretinerea lor se poate dovedi a fi problematica. Totusi, exista si alte solutii prin care poti face ca propriul autoturism sa consume mai putin, asa ca afla mai multe despre instalatiile GPL pe care le ai la dispozitie aici.

Nu costa mult
In primul rand nu ai nevoie de bugete mari pentru a alege instalatii GPL, iar preturile incep de la 500 de euro pentru modelele universale. Astfel, investitia initiala se va amortiza in cel mai scurt timp, chiar si in mai putin de 12 luni, in functie de distanta parcursa de catre fiecare sofer, motiv pentru care merita sa te orientezi catre MonteazaGPL unde te asteapta cele mai bune conditii.

Pentru toate tipurile de autoturisme
In al doilea rand, aceste kituri GPL sunt universale, ceea ce presupune ca se potrivesc pentru toate tipurile de autoturisme, insa daca iti doresti ceva dedicat masinii tale, o vei putea face, preturile fiind un pic mai mari, insa creste si eficienta.

Faci economii la fiecare drum parcurs
Odata ce ai instalat un astfel de sistem ajungi sa faci economii de circa 40% la fiecare drum parcurs si se poate spune ca nu exista nicio alta solutie care sa fie la fel de eficienta precum kiturile GPL.

Usor de instalat si de intretinut
Este bine de stiut si ca aceste instalatii GPL se instaleaza cu usurinta, fiind de ajuns chiar si numai cateva ore in acest sens. In schimb, este important sa se apeleze doar la service-uri acreditate, pentru a avea garantia ca totul este pus in practica in cele mai bune conditii si vei beneficia de pe urma performantelor asigurate de kituri. Nici nu trebuie sa iti faci griji referitor la intretinere pentru ca regulile sunt foarte simple si soferii nu trebuie sa faca nicio interventie. Totusi, este esential ca instalatiile sa fie verificate la fiecare doi ani de catre specialisti in cadrul unei proceduri similare cu cea a ITP-ului si fara de care nu au voie sa circule cu autoturismele pe drumurile publice.

Variante mai moderne
MonteazaGPL propune o gama foarte variata de produse, iar toate sunt moderne, astfel ca promit eficienta maxima. Acestea se gasesc sub diferite forme, astfel ca ocupa cat mai putin spatiu in portbagaj, sunt foarte sigure si ajuta orice sofer sa faca economii importante de fiecare data cand circula cu masina, asa ca aici ai nimerit unde trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu