miercuri, 20 iunie 2018

Alege o formatie de nunta profesionista

Daca ai mai participat vreodata in calitate de invitat la o nunta sau un botez, cu siguranta, stii cat de dificil sunt de pus la punct aceste evenimente, iar acum ca a venit timpul sa fii chiar tu organizator, probabil ca nici nu stii de unde sa incepi. Bineinteles, sunt cateva detalii de care trebuie sa tii cont, asa ca totul ar trebui sa inceapa cu alegerea nasilor de nunta sau de botez, care sa va ghideze in aceasta calatorie.

De stabilit
Principalul lucru care trebuie stabilit este data la care sa se desfasoare evenimentul, in functie de preferinte, buget, numarul de invitati si nu numai. Apoi trebuie sa te decizi asupra unui local, ceea ce poate fi o decizie destul de complicata intrucat cele mai bune sunt rezervate chiar si cu doi ani inainte. Trebuie sa intocmesti lista de invitati, sa alcatuiesti meniul si nu numai, detaliile fiind cele care conteaza intotdeauna. In schimb, nu ai cum sa uiti de muzica, intrucat ai nevoie de cineva care sa intretina atmosfera, asa ca poti apela la https://grand-music.ro/ pentru ca aici vei avea parte de cele mai bune servicii.

DJ sau Live?
Decizia principala de luat este intre un DJ si o formatie care sa cante live, iar in majoritatea cazurilor se prefera cea de-a doua varianta intrucat sunt promise mai multe avantaje. In primul rand, intregul eveniment va avea total alta atmosfera, una mai formala, mai placuta, in functie si de preferintele si necesitatile fiecarui client.

Bineinteles, costurile sunt ceva mai mari, insa o singura data treci prin postura de mire, motiv pentru care iti doresti intotdeauna sa te bucuri de un eveniment de neuitat si totul sa iasa perfect. Totusi, la Grand Music preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar aici sunt propuse doua pachete clare, cel Platinum si cel Diamond, care vor fi alese in functie de nevoile fiecaruia.
De exemplu, primul dintre acestea presupune o orchestra formata din trei instrumentisti, pe cand cel Diamond aduce un instrumentist in plus, alaturi de doi solisti, iar muzica va fi usoara si de petrecere, cu hituri internationale si cantece romanesti, din nou, in functie de cerintele clientilor. In plus, la Grand Music pachetele sunt complete, astfel ca acestea cuprind si masini de baloane, gheata carbonica, masini de fum greu sau usor, schele profesionale de lumini, lumini arhitecturale wireless, fara cabluri deranjante, iar sonorizarea este de ultima generatie, astfel ca se asigura reusita evenimentului dumneavoastra.

Cat costa?
Avand in vedere ca preturile sunt accesibile, cu siguranta, ar trebui sa iei in calcul oferta disponibila la Grand Music, iar pentru pachetul Platinum va trebui sa pregatesti un buget de 2750 de euro, pe cand pentru cel Diamond vei mai adauga 1.000 de euro in plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu