joi, 6 octombrie 2016

Videochatul in Romania

In conditiile in care piata economica a tarii noastre este tot mai instabila, putini sunt cei care pot fi cu adevarat siguri pe locul de munca pe care il ocupa, fara a fi supusi riscului de a fi concediati din lipsa de fonduri sau diferite alte motive. Astfel, numeroase persoane aleg sa lucreze in strainatate, fie sa accepte in Romania joburi mai obositoare si platite prost, pe cand orice fata cu varsta cuprinsa intre 18 si 38 si aspect fizic placut ar putea incerca domeniului videochatului.
Conditii bune de munca
Acesta este unul din putinele locuri de munca care promite conditii foarte bune de lucru, intrucat echipele studiourilor de videochat sunt alcatuite doar din personal feminin si foarte unit. De asemenea, fiecare model are la dispozitie propria camera, astfel incat se bucura de intimitate si discretie, iar un alt aspect esential este reprezentat de faptul ca exista posibilitatea de a alege tura in care sa se lucreze. De cele mai multe ori sunt accesibile trei ture, cea de dimineata, de dupa masa si de seara, fiecare dintre acestea avand diferite avantaje.
Care sunt criteriile?
Acestea nu sunt foarte stricte, insa este esentiala indeplinirea varstei minime, iar fetele sa cunoasca cel putin la nivel mediu o limba straina, cea mai cautata fiind engleza. In plus, acestea ar trebui sa fie cat mai sociabile, sa fie lipsite de inhibitii, sa stie sa poarte o conversatie cu o persoana straina si sa se simta foarte bine in pielea lor.
Ce presupune activitatea?

Jobul de model de videochat presupune ca fetele sa comunice prin intermediul webcamului cu persoane ce provin din toate colturile lumii si care sunt dispuse sa plateasca pentru a discuta cu fete frumoase. Desi nu este obligatoriu, unii dintre acestia ajung sa plateasca sume importante de bani pentru mici spectacole sexy, insa decizia ramane la mana modelelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu